Εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2017

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2017
από

24η Μαρτίου

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, με μια πολύ όμορφη γιορτή, τιμήσαμε και φέτος την επέτειο της επανάστασης του 1821.

Σ’ ένα υπέροχο σκηνικό οι μαθητές  της ΣΤ’ και Δ’ τάξης, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων  τους κ. Γιώτας Νικολαΐδου, κ. Όλγας  Νικολαΐδου και της μουσικού κ. Μαρίας Σουλτογιάννη,  παρουσίασαν το χρονικό της επανάστασης του 1821, συνοδευμένο με τραγούδια σχετικά με την περίοδο της Επανάστασης, προκαλώντας σε όλους μας  συγκίνηση και περηφάνια.

Γονείς και εκπαιδευτικοί, νιώσαμε περήφανοι για τα παιδιά μας, μετά από μια εξαιρετική παράσταση, που τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες του Έθνους για ελευθερία και δικαιοσύνη.

Συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ΄ και Δ’ του Σχολείου μας, στις δασκάλες τους και στην εκπαιδευτικό Μουσικής.

    Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Αυγέρη και τον Δημ. Σύμβουλο κ. Ζαβράκογλου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης και όλους τους γονείς, συγγενείς, φίλους και τα παιδιά που πλημμύρισαν την αίθουσα και παρακολούθησαν με συγκίνηση τη γιορτή μας.

Ευχαριστούμε και τον Σ.Γ.Κ. που είναι πάντα δίπλα μας και με την δική του οικονομική στήριξη κατασκευάστηκαν τα υπέροχα σκηνικά μας και τέλος ευχαριστούμε την κ. Γιάννα Μάρεβα που τα φιλοτέχνησε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

25η Μαρτίου

Το Σάββατο, 25 Μαρτίου τελέσθηκε η Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου που παρακολούθησε όλοι οι μαθητές μας, τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κ. Δημητριάδου.

Ευχαριστούμε τον πάτερ Αγαθάγγελο που έκανε ειδική μνεία για τις διακρίσεις του Σχολείου μας και το έργο που επιτελούμε. Τα καλά του λόγια τιμούν το Σχολείο μας, όλους τους εκπαιδευτικούς και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων και κατάθεση στεφάνων.

Τέλος εντυπωσιακή ήταν η  παρέλαση των μαθητών μας υπό την καθοδήγηση του γυμναστή κ. Μισαηλίδη.

Φώτογραφίες από την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση:

print
Share