«Πάσα στα θρανία»

«Πάσα στα θρανία»
από

Δελτίο Τύπου

Το Σχολείο μας επιλέγει να συμμετέχει στο πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» που είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και εκπονείται από την Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου μας.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Σχολείο μας την Πέμπτη 22-02-2018 στις 11:00 π.μ. στον αύλειο χώρο. Θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 και διακεκριμένους προπονητές, για να μιλήσουν στα παιδιά για το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις άλλες ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέτει ως πρωταρχικούς στόχους του προγράμματος «Πάσα στα θρανία», τη σωστή ποδοσφαιρική εκπαίδευση εντός κι εκτός σχολικού περιβάλλοντος, τη μετάδοση των ευγενών αξιών του ποδοσφαίρου και την αγαστή συνεργασία της Ομοσπονδίας με τους αρμόδιους φορείς και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας προς όφελος του παιχνιδιού και της κοινωνίας.

Το Σχολείο μας ανοικτό στην κοινωνία και σε συνεργασία με φορείς που προάγουν δράσεις  παιδαγωγικά ωφέλιμες, δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει το πρόγραμμα ώστε να έχει την επιτυχία που πρέπει.

Η ΕΠΣ Χαλκιδικής υποστηρίζει το πρόγραμμα «πάσα στα θρανία» της ΕΠΟ και θα δώσει το παρών στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ αυτούς που στηρίζουν το έργο μας!

 

print
Share