Εκδήλωση για την λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2017-18

Εκδήλωση για  την λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2017-18
από

Είναι γνωστό λίγο πολύ το μοντέλο πάνω στο οποίο στηρίζεται η φιλοσοφία των ανθρώπων του Ολυνθιακού Ολύνθου και με πρωτοβουλίες που προωθούν τις ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου στους μικρούς μαθητές  διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου εκδήλωση με την ευκαιρία της λήξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2017-18.

Ομάδα και Σχολείο έγιναν ένα και χάρισαν χαμόγελα και διασκέδαση  στους μικρούς μαθητές ικανοποιώντας τους και αποσπώντας το χειροκρότημα των μοναδικών φιλάθλων του.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Πεσλόγλου χάρισε στον Διευθυντή του Σχολείου μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών, προπονητή και διοικούντων και μια φανέλα. Ο διευθυντής κ. Μισαηλίδης, εκπροσωπώντας το Σχολείο, δώρισε μια μπάλα ποδοσφαίρου μαζί με εγκάρδιες ευχές για καλή συνέχεια και με μία νέα επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο προπονητής κ. Νεοφώτιστος μίλησε στους μαθητές για τις αξίες του ποδοσφαίρου και απηύθυνε κάλεσμα στους μικρούς μαθητές να είναι κοντά στην ομάδα και να πλαισιώνουν τα παιδικά τμήματα.

Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Αυγέρης ευχαρίστησε τους διοικούντες για την άψογη διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης και συνεχίζοντας προέτρεψε τους μαθητές να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και γενικά με τον αθλητισμό.

Στο τέλος υπήρχε κέρασμα για όλους τους μαθητές και υπόσχεση για την συνέχιση τέτοιων εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε όλους που βοήθησαν ώστε να στεφθεί με επιτυχία μια τέτοια εκδήλωση.

Καλή συνέχεια …

print
Share