Βράβευση του Διευθυντή του Δημ. Σχολ. Ολύνθου

Βράβευση του Διευθυντή του Δημ. Σχολ. Ολύνθου
από

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου με τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων επιβράβευσαν τον  Διευθυντή του Δημ. Σχολείου Ολύνθου, κ. Μισαηλίδη Βασίλειο,  για τις άοκνες προσπάθειές του, που αναβάθμισαν το ρόλο του Σχολείου και συντέλεσαν στο άνοιγμά του στην κοινωνία.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, όπου ο πάτερ-Αγαθάγγελος εξήρε το έργο του Διευθυντή και του απένειμε  τιμητική διάκριση και  μια εικόνα της Παναγίας. Στο  λόγο του εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την αγαστή συνεργασία και τη συμβολή του Διευθυντή στην παιδεία του τόπου.

Στη συνέχεια ο  Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας έκανε αναφορά σε γεγονότα και δράσεις του Διευθυντή που με την αρωγή εκπαιδευτικών, Συλλόγων,  Φορέων και κατοίκων του χωριού συνέβαλαν στην ανάδειξη του Σχολείου και του τόπου μας.

Έκπληκτος και συγκινημένος  ο Διευθυντής, ευχαρίστησε  για την ιδιαίτερη τιμή που του επιφύλαξαν και δήλωσε ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσφορά  και το έργο του.

Βίντεο βράβευσης

print
Share