Τσικνοπέμπτη 2017

Τσικνοπέμπτη 2017
από

Τσικνοπέμπτη 2017 και το παραδοσιακό έθιμο του τσικνίσματος αναβίωσε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο σχολείο μας. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων φρόντισε για να είναι ΟΛΑ έτοιμα στην ώρα τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορό και διαγωνισμό καρναβαλιού από τους μαθητές με την συμμετοχή των εκπαιδευτικών. Ο κ. Μάνος και ο κ. Σίμος  φρόντισαν να είναι έτοιμα τα εδέσματα για να μοιραστούν στους μαθητές.

Οι οσμές των πεντανόστιμων ψημένων κρεάτων που πλημμύρισαν το προαύλιο του σχολείου και η κατάλληλη μουσική συνοδεία δημιούργησαν μια εορταστική ατμόσφαιρα που άρμοζε στην ημέρα.

Η συνέχεια ανήκει στους μεγάλους που τίμησαν δεόντως την ημέρα!!!! Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σουβλάκια και τα λουκάνικα ήταν δωρεά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ένα μέρος από τα λουκάνικα τα πρόσφερε ο Δ. Πολυγύρου και ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος που μας τίμησε με την παρουσία του. Επίσης με την παρουσία του μας τίμησε ο δημ. Σύμβουλος κ. Ζαβράκογλου και αρκετή γονείς των μαθητών μας.
Οι μαθητές και το Διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου ευχαριστούν πολύ όλους όσοι συνέβαλαν στην όμορφη αυτή γιορτή και εύχονται:

ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

print
Share