Αγιασμός 2017… Πρώτο κουδούνι

Αγιασμός 2017...  Πρώτο κουδούνι
από

Το Δημοτικό σχολείο Ολύνθου, άνοιξε την αγκαλιά του στα μικρά παιδιά και χαρούμενες φωνές γέμισαν την αυλή!!!

Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, από τον Πάτερ Αγαθάγγελο και όπως τόνισε στην ομιλία του: «Το Σχολείο αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού, γνώσεις και με τις επιτυχίες του προβάλει το χωριό μας και μας κάνει όλους περίφανους ». Επίσης εξήρε το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς για τις προσπάθειες που κάνουν για να παρέχουν το καλύτερο στα παιδιά! 

Ο Δήμος Πολυγύρου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Σχολείου, φρόντισαν ώστε όλα και αυτή την χρονιά να λειτουργήσουν στην εντέλεια.

Όπως άλλωστε δήλωσε ο πρόεδρος κ. Αυγέρης: «Σκοπός μας είναι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και δυνατοτήτων μας να συμβάλλουμε, σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου, και την πολύτιμη βοήθεια των τοπικών φορέων στη διαμόρφωση ενός δημιουργικού σχολικού περιβάλλοντος που θα είναι για τα παιδιά μας κάτι περισσότερο από το σχολείο τους».

Ο Διευθυντής του Σχολείου αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι γονείς στην μάθηση των παιδιών. Επίσης αναφέρθηκε στην κατασκευή του Πάρκου ενός έργου σταθμού για το σχολείο μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων μετά τον αγιασμό παρέθεσε κέρασμα και δώρα στους μαθητές με γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του Συλλόγου. «Για να είναι γλυκιά η σχολική χρονιά», δήλωσε η πρόεδρος κ. Νατάσα Δεκάκη.

Πέρα από τους παραπάνω στον αγιασμό παρευρέθηκε και πλήθος γονέων, που θέλησαν να ευχηθούν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

print
Share