Κάλεσμα για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Κάλεσμα για την Παγκόσμια Ημέρα  του Παιδιού
από

Παγκόσμια Ημέρα  του Παιδιού μια μέρα γιορτής που έχει γίνει θεσμός στο σχολείο μας και φέτος θα γιορταστεί  την Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία του χωριού.  

Ο λόγος στα παιδιά που με το δικό τους τρόπο με συνθήματα και τραγούδια θα στείλουν το μήνυμα της ημέρας.  Στην συνέχεια θα διασκεδάσουν  με ανιματέρ, ξωτικά, ξυλοπόδαρους, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και συναρπαστικά παιχνίδια!

Θα υπάρχει μπουφές προσφορά των γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας. Επίσης ο Σχολικός Συνεταιρισμός θα προσφέρει στο παζάρι που θα στηθεί, Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Θα ακολουθήσει ο στολισμός του δέντρου από τους μαθητές και το άναμμά του από τον πρόεδρο του χωριού , κ. Αυγέρη Νίκο.

Μια εκδήλωση με την συμμετοχή πολλών φορέων και Συλλόγων του χωριού!!!

Η παρουσία ΟΛΩΝ των κατοίκων του Χωριού θα αποτελέσει τιμή για μάς και θα συμβάλει στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε,
τον κ. Νίκο Αυγέρη, Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος, την κ. Ιφιγένεια Κυριάκου Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», το Τοπικό Συμβούλιο Ολύνθου, τον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Ολύνθου και του Νηπιαγωγείου, τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Ολύνθου, τον Σύλλογος Γυναικών, και το Κ.Α.Π.Η Ολύνθου, για την προετοιμασία και την βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση ανάλογη της ημέρας!!!

print
Share