Βλέπουμε την Εθνική Ελλάδος!

Βλέπουμε την Εθνική Ελλάδος!

 Η Ε.Π.Ο. προσκάλεσε  μαθητές από το Σχολείο μας να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Ελβετία, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018. Δράση είναι  συνέχεια του προγράμματος «Πάσα στα θρανία».  Η ώρα του αγώνα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, πληροφορίες μας είναι ότι θα γίνει στις 20:00. Αν πραγματοποιηθεί αυτή την ώρα θα ισχύσουν τα παρακάτω.

Δρομολόγιο : Όλυνθος – Θεσσαλονίκη – Όλυνθος.

Ώρα αναχώρησης: 18.00΄ περίπου

Ώρα επιστροφής:   23.00΄ περίπου  

Τιμή συμμετοχής: 5 € (Λεωφορείο)  πρόσκληση  για τον αγώνα ΔΩΡΕΑΝ από ΕΠΟ

Τους μαθητές πρέπει να συνοδεύουν οι γονείς τους ή κηδεμόνες τους. Μπορεί κάποιος/α να συνοδεύει περισσότερους από έναν μαθητή για να συμμετέχουν όσοι  περισσότεροι μαθητές γίνεται.

Για την έκδοση των εισιτηρίων χρειάζεται να φέρουν οι μαθητές συμπληρωμένη την Υπεύθυνη Δήλωση που μοιράστηκε από το Σχολείο.

 Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Την εθνική ομάδα της Ελβετίας, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα, σε φιλικό παιχνίδι στις 23 Μαρτίου 2018.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο της Τούμπας, και η ώρα έναρξης θα καθοριστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Το παιχνίδι Ελλάδας-Ελβετίας είναι το πρώτο του κύκλου προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει των αγώνων του Nations League, το οποίο θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2018″.

Από την διεύθυνση

print
Share