Παρακολούθηση Θεατρικής Παράστασης

Παρακολούθηση Θεατρικής Παράστασης

Μαθητές και εκπαιδευτικοί ενθουσιάστηκαν από την παράσταση που παρακολούθησαν στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών με τίτλο «ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΑ» και  κατά την επιστροφή τους στο Σχολείο είχαν τα καλύτερα να διηγηθούν. Μια εξαιρετική παράσταση που αξίζει να την παρακολουθήσουν οι μαθητές.
Ευχαριστούμε τον Σ.Γ.Κ. που χορήγησε Δωρεάν τα εισιτήρια και έτσι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση ΟΛΟΙ οι μαθητές μας.

Λίγα λόγια για την παράσταση.
Το μουσικό μας παραμύθι είναι το «περπάτημα» ενός κοριτσιού προς την ενηλικίωση και την αγάπη του εαυτού της, μέσα από το δρόμο των συναισθημάτων, το φόβο, το θυμό, τη ζήλια, τον ανταγωνισμό, τα «πρέπει», το «θέλω», το «μου αρέσει», την ευθύνη της.
Ένα τρυφερό, μοντέρνο και άκρως επίκαιρο musical για τη ζωή και τις μεγάλες, άλλα τόσο απλές αλήθειες της διαδρομής μας προς εμάς. Ο «δρόμος» των ανθρώπων έχει μετατραπεί σε αγώνα και το φαβορί της κούρσας, η μικρή μας Ερμιόνη, προσπαθώντας να βγει πρώτη, σκοντάφτει, χάνει την πρωτιά και τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Μένει μόνη. Στο δρόμο της εμφανίζεται ένας περαστικός, απ’ αυτούς που όλοι έχουμε ανάγκη όταν σκοντάφτουμε. Την πιάνει απ’ το χέρι και περπατάει πλάι της, μαθαίνοντας της ό,τι χρειάζεται για να σταθεί πρώτη φορά στα πόδια της. 
Γέλιο, συγκίνηση, χαρά, λύτρωση, με πολύ χορό και μελωδίες ψυχής. Το κάθε κομμάτι της διαδρομής έχει να μας δώσει και άλλο δώρο, μέσα από swing, jazz, pop, waltz, latin και rock ’n’ roll ρυθμούς. Τραγούδια γραμμένα για την κάθε ηλικία, το κάθε μάθημα και συναίσθημα που έχει να περπατήσει η Ερμιόνη μας, μέχρι να αφήσει όλες τις αποσκευές και με ελεύθερα χέρια πια, να αγκαλιάσει τον εαυτό της.

print
Share