Πρώτο κουδούνι… Αγιασμός 2019

Πρώτο κουδούνι... Αγιασμός 2019

Το Δημοτικό σχολείο Ολύνθου άνοιξε την αγκαλιά του στα μικρά παιδιά και χαρούμενες φωνές γέμισαν την αυλή του Σχολείου!!!

Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, από τον Πάτερ Αντώνιο, που μετά τις ευχές του προέτρεψε  γονείς και εκπαιδευτικούς να είναι κοντά στα παιδιά  και να φροντίσουν για τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους.

Στη συνέχεια η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κατερίνα Ζωγράφου, που τίμησε με την παρουσία της τον Αγιασμό μας, εξήρε το έργο του Σχολείου μας και τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών  για να παρέχουν το καλύτερο στους μαθητές.  Αναφέρθηκε στο σχολείο μας, που αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού και με τις επιτυχίες του προβάλλει το χωριό μας και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας!

Ο πρόεδρος κ. Νίκος Αυγέρης αναφέρθηκε στη συνεργασία που υπάρχει με το Σχολείο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του και συμβάλλει τα μέγιστα στην ομαλή λειτουργία του.

Ο Διευθυντής του Σχολείου αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γονείς στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Επίσης αναφέρθηκε στη λειτουργία του Πάρκου και των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων όπου συμμετέχει το Σχολείο. Καλωσόρισε τους νέους εκπαιδευτικούς και τους ευχήθηκε καλή συνεργασία!!

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων μετά τον αγιασμό παρέθεσε κέρασμα και δώρα στους μαθητές. Επίσης ο κ. Αριστοτελίδης πρόσφερε  γλυκίσματα στους μαθητές  για να είναι γλυκιά η νέα σχολική χρονιά!!

Πέρα από τους παραπάνω, στον αγιασμό παρευρέθηκε και πλήθος γονέων που θέλησαν να ευχηθούν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ που συμμετείχατε στη γιορτή μας!! Για εμάς το άνοιγμα του Σχολείου είναι γιορτή!!

 

print
Share