Σημαντική ενημέρωση για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Σημαντική ενημέρωση για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Με αλληλεγγύη, αλληλοκατανόηση και υπομονή θα τα καταφέρουμε και φέτος αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί.

Αγαπητοί γονείς σε μια προσπάθεια αποδελτίωσης των βασικών οδηγιών του ΕΟΔΥ για τα Δημοτικά Σχολεία σας γνωστοποιούμε ορισμένες από τις πιο σημαντικές και βασικές οδηγίες για τους γονείς προκειμένου να ενημερωθείτε και να συμβάλλετε στη σωστή εκπαίδευση των παιδιών σας για το όφελος της υγείας όλων μας και την ομαλή σχολική ζωή για το νέο σχ. έτος 2020-2021.
Οδηγίες για τους γονείς για ατομική υγιεινή και σωστή χρήση μάσκας

Επίσης για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παραθέτουμε και το πλήρες κείμενο του ΕΟΔΥ με τις οδηγίες που αφορούν τα Δημοτικά Σχολεία.

COVID δημοτικά οδηγίες Αύγουστος 2020  (Το έγγραφο είναι διαμορφωμένο σε μορφή .docx για δική σας περαιτέρω επεξεργασία)

Σκοπός των παραπάνω οδηγιών είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών και του άλλου προσωπικού των Δημοτικών Σχολείων της χώρας (και μέσω αυτών και των μαθητών) σχετικά με την επαναλειτουργία των σχολείων από τον Σεπτέμβριο του 2020, τη λοίμωξη COVID-19, τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού, τις απαραίτητες ενέργειες σε περίπτωση εμφάνισης περιστατικού ύποπτου για λοίμωξη COVID-19 και γενικά την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων.

Καλή σχολική χρονιά να έχουμε!!

 

print
Share

Πρόσφατες δημοσιεύσεις