Αγιασμός Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ολύνθου 2020-21

Αγιασμός Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ολύνθου 2020-21

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο με τις τσάντες τους τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 08:15,  θα μεταβούν στις τάξεις τους και θα παραμείνουν εκεί μέχρι την τέλεση του αγιασμού.

Ο Αγιασμός του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Ολύνθου για το σχολικό έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθεί  στις 11:00 π.μ.   Οι μαθητές θα μεταβούν στο χώρο που έχει καθοριστεί για κάθε τάξη, (Δείτε το σχεδιάγραμμα) εκεί θα τους περιμένουν οι δάσκαλοι/ες τους. Τα νήπια θα προσέλθουν από την πίσω είσοδο και θα μεταβούν στο χώρο που έχει καθοριστεί γι’ αυτά.

Η είσοδος των μαθητών θα γίνεται υποχρεωτικά με μάσκες. Η είσοδος των γονέων δεν θα επιτρέπεται, εκτός από τους γονείς των μαθητών της Α’ τάξης και των νηπίων συνοδευόμενων από έναν κηδεμόνα φορώντας μάσκα. Οι γονείς θα παραδώσουν τα παιδιά τους στη δασκάλα της Α’ τάξης και μετά θα περάσουν στο χώρο που έχει οριοθετηθεί για αυτούς τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. 

Μετά το τέλος του Αγιασμού, θα αποχωρήσουν ανά τμήμα τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Από το Σύλλογο Διδασκόντων και τη Διεύθυνση του Σχολείου ευχές για Καλή Σχολική Χρονιά  με υγεία και χωρίς προβλήματα!!!

print
Share