Ο Αγιασμός στο Σχολείο μας 2020-21

Ο Αγιασμός στο Σχολείο μας 2020-21
από

Ημέρα αγιασμού η σημερινή, με τις εικόνες να είναι διαφορετικές σε σχέση με εκείνες των προηγούμενων ετών.

Στην τεράστια αυλή του Σχολείου (9,5 στρέμματα) παρατάχθηκαν οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς στο χώρο που είχε οριοθετηθεί για κάθε τάξη.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε  από τον Πατέρα Αγαθάγγελο και όπως τόνισε στην ομιλία του: «Το Σχολείο μας αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού, γνώσης και με τις επιτυχίες του προβάλλει το χωριό μας και μας κάνει όλους περήφανους ». Επίσης εξήρε το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς για τις προσπάθειες που κάνουν για να παρέχουν το καλύτερο στα παιδιά!

Ο Δήμος Πολυγύρου, η Σχολική Επιτροπή Π.Ε. του Δ. Πολυγύρου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Σχολείου φρόντισαν ώστε όλα και αυτή την χρονιά να λειτουργήσουν στην εντέλεια.

Όπως άλλωστε δήλωσε ο πρόεδρος κ. Αυγέρης: «Σκοπός μας είναι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων μας να συμβάλλουμε, σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου και την πολύτιμη βοήθεια των τοπικών φορέων, στη διαμόρφωση ενός δημιουργικού σχολικού περιβάλλοντος».

Ο Διευθυντής του Σχολείου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις ενέργειες που έγιναν κατά την Covid-19 εποχή με σκοπό την ασφάλεια και υγεία των μαθητών. Επίσης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γονείς στην υλοποίηση των μέτρων και τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μέχρι σήμερα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μετά τον Αγιασμό  μοίρασε δώρα έξω από την αυλή στους μαθητές της Α’ τάξης και κεράσματα σε όλους τους μαθητές.

Πέρα από τους παραπάνω στον αγιασμό παρευρέθηκε και πλήθος γονέων έξω από τον αύλειο χώρο, που θέλησαν να ευχηθούν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

print
Share