Οι μαθητές στέλνουν μηνύματα Αγάπης σε νοσηλευτικό προσωπικό και νοσηλευόμενους του Γ.Ν. Χαλκιδικής

Οι μαθητές στέλνουν μηνύματα Αγάπης σε νοσηλευτικό προσωπικό και νοσηλευόμενους του Γ.Ν. Χαλκιδικής
από

Συμμετέχουμε στην δράση: Τα σχολεία στέλνουν μηνύματα αγάπης και γιορτής σε νοσηλευτικό προσωπικό και νοσηλευόμενους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και ενισχύουμε περαιτέρω αξίες και δεξιότητες.

Επισκεφθήκαμε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής και παραδώσαμε τα μηνύματα αγάπης των μαθητών μας και τα Δώρα Αγάπης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου!!

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Χαλκιδικής, κ. Δεδελούδης Κωνσταντίνος  τα παρέλαβε,  από την Διευθύντρια Π.Ε. Χαλκιδικής κ. Μυλωνά Ζαφειρούλα, τον Διευθυντή του Δημ. Σχολ. Ολύνθου κ. Μισαηλίδη Βασίλη και τον Πρόεδρο της κοινότητας Ολύνθου κ. Αυγέρη Νίκο, προκειμένου αυτές να στολίσουν το χώρο εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών και να δοθούν σε ασθενείς που νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες. 

Από το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου σε συνεργασία με την Κοινότητα Ολύνθου  και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παραδόθηκαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής τα παρακάτω:

Δώρα Αγάπης που αποτελούσαν τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μας,

παιδικές χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές που φιλοτέχνησαν μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας,

βιολογικές ελιές που έφτιαξαν και τυποποίησαν οι μαθητές μας και

έναν πίνακας ζωγραφικής με ευχές που ζωγράφισε μητέρα μαθητών μας.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι κάτοικοι του χωριού δείχνουν  έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που δοκιμάζεται εξ αιτίας της πανδημίας, και σε νοσηλευόμενους, που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες μακριά από τους οικείους τους.

Δείτε το video: (Ζητούμε συγνώμη για την κακή ποιότητα του ήχου)

Ευχαριστούμε θερμά τους μικρούς μας καλλιτέχνες που μοίρασαν μηνύματα αγάπης , αισιοδοξίας , ελπίδας , τους γονείς  και τους εκπαιδευτικούς τους. Ευχαριστούμε επίσης την Διευθύντρια Π.Ε. Χαλκιδικής, τον Πρόεδρο της κοινότητας Ολύνθου και τους κατοίκους του χωριού, που για μια ακόμη φορά είναι δίπλα μας, για να μας ενθαρρύνουν και να στηρίζουν το έργο μας!!

Καλές γιορτές σε όλους και όλες!

 

print
Share