Τελετή λήξης σχολικού έτους 2011-2012

Το βράδυ  της Πέμπτης, 14/6/2012, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου μας η τελετή λήξης του σχολικού έτους 2011-2012.

Τα παιδιά όλων των τάξεων, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών τους, παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και ερμήνευσαν τραγούδια.

Οι απόφοιτοι πήραν αναμνηστικά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Οι πολυάριθμοι γονείς και φίλοι των μαθητών που παρακολούθησαν τη γιορτή χειροκρότησαν με θέρμη τις προσπάθειες των παιδιών.

Ακολούθησε η βράβευση απόφοιτων παλαιότερων ετών, γεννηθέντες ως το 1970, που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους σε κάποιο Ανώτατο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα. Στην ομιλία του ο Δ/ντής του σχολείου παρότρυνε: «το παράδειγμά τους να αποτελέσει πρότυπο προς μίμηση για τους μαθητές του σχολείου μας». Η συγκίνηση ήταν έντονη μιας και κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει στο παρελθόν και το αντάμωμα παλαιών συμμαθητών ξύπνησε τις μνήμες των παιδικών τους χρόνων.


Στην συνέχεια η ορχήστρα φρόντισε να  «ανάψει» το κέφι. Μαθητές, γονείς και παρευρισκόμενοι ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους αρετές σε διάφορους χορούς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους αποχωρούντες να εύχονται: «Και του χρόνου!»

Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που στήριξαν την εκδήλωσή μας, τους παλαιούς μαθητές και νυν επιστήμονες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και όλους αυτούς που βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Ραντεβού το Σεπτέμβριο!!!!

Αφήστε μια απάντηση