Εκδήλωση για τη λήξη του σχολ. έτ. 2012-13

panoΤο βράδυ  της Παρασκευής, 14/6/2013, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου μας η εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους 2012-2013.

Τα παιδιά όλων των τάξεων, με την επιμέλεια των δασκάλων τους, παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα, χόρεψαν χορούς και ερμήνευσαν τραγούδια.

Η εκδήλωση άνοιξε με  χαιρετισμό από το Διευθυντή του Σχολείου για τη λήξη του σχολικού έτους. Ακολούθησαν θεατρικά από τους μαθητές όλων  των τάξεων που απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα των παρευρισκομένων για την προσπάθειά τους.

Οι απόφοιτοι πήραν αναμνηστικά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τοst Δημοτικό Σχολείο. Η συγκίνηση ήταν έντονη μιας και ο δάσκαλός τους κ. Κεφάλας ξύπνησε αναμνήσεις με το φωτογραφικό αφιέρωμα που ετοίμασε και προβαλλόταν στην οθόνη!!!

ΛΗΞΗΑκολούθησε η βράβευση απόφοιτων παλαιότερων ετών, γεννηθέντες από το 1971 ως το 1990, που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους σε κάποιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Στην ομιλία του ο Δ/ντής του σχολείου παρότρυνε: «το παράδειγμά τους να αποτελέσει πρότυπο προς μίμηση για τους μαθητές του σχολείου μας».
Δυστυχώς ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας και δεν επέτρεψε στην ορχήστρα να συνεχίσει την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που στήριξαν την εκδήλωσή μας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους παλαιούς μαθητές και νυν επιστήμονες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, , τον Πολιτιστικό Σύλλογο και όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

 

Αφήστε μια απάντηση