Εδώ Πολυτεχνείο!

Στις 15 Νοέμβρη το Σχολείο μας διοργάνωσε εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

hroo_siteΤο πρωί  οι μαθητές όλων των τάξεων κατέθεσαν από ένα λουλούδι στο ηρώο της κοινότητας τιμώντας την εξέγερση των φοιτητών. 

Στην συνέχεια οι μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ’  τάξης του Σχολείου μας διοργάνωσαν  την επετειακή εκδήλωση. Η παράσταση περιελάμβανε θεατρικά, μουσική, εικαστικά και  αφηγήσεις  που στηρίχτηκαν σε ιδέες των TAJH δασκάλων κ. Ζήση Τσέκου και κας Ανθής Κουντουρά.

Η ιστορική μνήμη εκφράστηκε μέσα από θεατρικά δρώμενα, μουσική και αφηγήσεις που καθήλωσαν μικρούς και μεγάλους θεατές. Η χρήση των νέων τεχνολογιών συνέβαλε στη δημιουργία ανάλογου της περίστασης pol_site1κλίματος, κάνοντας να έρθουν στη μνήμη των μεγάλων και να μάθουν οι μικροί τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις ημέρες του 1973. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην παράσταση απέσπασαν το πιο θερμό και δυνατό χειροκρότημα των θεατών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης για τη φροντίδα και την προσοχή με την οποία εργάστηκαν και απέδωσαν το νόημα της μεγάλης γιορτής για τη νεολαία της πατρίδας μας … !!

Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση

Αφήστε μια απάντηση