Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης “Νταντά εξ Ουρανού”

Την θεατρική παράσταση “Νταντά εξ Ουρανού”, την αγαπημένη ιστορία της Μαίρη Πόπινς, παρακολούθησαν την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου  2013 οι μαθητές  του σχολείου μας, στο Κολοσσαίον θέατρο  Θεσσαλονίκης.

parastasi_site2Η πολυαγαπημένη μαγική νταντά των παιδιών, προσγειώθηκε  … από τον ουρανό και ανέλαβε τα παιδιά μιας πλούσιας οικογένειας μ’ ένα πολύ αυστηρό πατέρα και αλλάζει όλη τους τη ζωή. Κάθε αγγαρεία μετατρέπεται σε παιχνίδι, κάθε συνηθισμένη μέρα σε μια ξεχωριστή περιπέτεια.

Τα παιδιά γνώρισαν αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσα τους και τον σούπερ ταλαντούχο καπνοδοχοκαθαριστή που με τη βοήθεια του, ανακάλυψαν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον. Με φαντασία και δημιουργικότητα ταξίδεψαν και περιπλανήθηκαν στον κόσμο και ήρθαν σε επαφή με μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις.

Η παράσταση ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα παιδιά με την άψογη καλλιτεχνική και ηχητική παρουσίαση, τη διαδραστικότητα και τη φιλικότητα των συντελεστών. Πιστεύουμε ότι ικανοποιήθηκαν πλήρως οι παιδαγωγική σκοποί της διδακτικής επίσκεψης.

Ευχαριστούμε τους ηθοποιούς που αποδέχτηκαν  την πρόσκλησή μας να έρθουν  σε επαφή με τα παιδιά και να φωτογραφηθούν μαζί τους

parastasi_site

Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο με δηλώσεις δείτε το παρακάτω:

Video -Φωτογραφίες: Ανθή Κουντουρά

Επιμέλεια: Βασίλης Μισαηλίδης

Αφήστε μια απάντηση