Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2013

Τη χριστουγεSITE_XRISTννιάτικη γιορτή πραγματοποίησαν την Δευτέρα 23  Δεκεμβρίου 2013, τα παιδιά  της Α’ & Β’ τάξης,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη από  μηνύματα  αγάπης και ελπίδας που μας φέρνει ο ερχομός των Χριστουγέννων.

Οι μαθητές  μας, υπό την καθοδήγηση της κας Θεοδωρίδου Δώρας  και κ. Αρζουμάνογλου Κώστα παρουσίασαν  θεατρικά σχετικά για τις Άγιες αυτές ημέρες ενώ ακούστηκαν όμορφα τραγούδια από την Γ’ τάξη με την καθοδήγηση του κ. Σίπτση Βασίλη.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  ο ιερέας π. Αγαθάγγελος και XRIST_SITEπολλοί γονείς των μικρών μαθητών βλέποντας για ακόμα μια φορά την αξιόλογη δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Όλοι μαζί με το τέλος της εκδήλωσης, έδωσαν τις καλύτερες ευχές για καλές γιορτές και καλή χρονιά, και στα παιδιά μοιράστηκαν δώρα και γλυκά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Σχολείου μας εύχονται σε όλους Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά και ο Θεάνθρωπος να φέρει με τη γέννησή του το φως της αγάπης στον καθένα μας!

Καλές γιορτές!

Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση