«Περπατώ με το παιδί μου»

perpatoΤην Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας «ΕΥ ΖΗΝ», το σχολείο μας διοργάνωσε μια εκδήλωση με θέμα: «Περπατώ με το παιδί μου» για να δείξουμε τη σημασία της υγιεινής διατροφής και της άσκησης στη ζωή μας.

Καλέσαμε τους γονείς και τους μαθητές μας σε πεζοπορία ως τον αρχαιολογικό perpato1χώρο της Ολύνθου. Πραγματοποιήθηκε σύντομη ομιλία για το πρόγραμμα «ΕΥ ΖΗΝ», από την κ. Καμίδου για την άσκηση και την διατροφή και δόθηκαν στους γονείς οι ατομικές αναφορές του προγράμματος για το κάθε παιδί.

Τα παιδιά φέρανε μαζί τους υγιεινό κολατσιό το οποίο απόλαυσαν στην σκιά των πλατανιών συντροφιά με τους συμμαθητές τους.

Ο σύλλογος γονέων φρόντισε το επιδόρπιο τους που συνοδεύτηκε από μία έκπληξη!

perpato2Αγόρασε ποικιλία φρούτων εποχής και κάλεσε έναν καταξιωμένο σεφ, τον κ. Μανώλη ο οποίος ξετρέλανε τα παιδιά ετοιμάζοντας μπροστά τους μια τέλεια φρουτοσαλάτα που μας τη σερβίρισε με γιαούρτι!! Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και άρχισαν τις ερωτήσεις στον σεφ.

Ακολούθησε παιχνίδι και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο.perpato3

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον σεφ κ.Μανώλη Στράτο για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκλησή μας ,την γυμνάστρια του σχολείου κ. Καμίδου Τριάδα που επιμελήθηκε το πρόγραμμα, το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την φροντίδα του. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Τσολκμετσόγλου και τους φύλακες του Αρχαιολογικού Χώρου που επιμελήθηκαν τον περιβάλλοντα χώρο για την ασφάλεια και την προστασία όλων μας.

Δειτε περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση