Η σχολική μας γιορτή για την 28η Οκτωβρίου

Με μια πολύ όμορφη γιορτή στο σχολείο μας, τιμήσαμε και φέτος την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Η γιορτή ξεκίνησε με την καθιερωμένη παράδοση της ελληνικής σημαίας από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Βασίλη Μισαηλίδη στους αριστούχους μαθητές της ΣΤ’ τάξης. Ο Διευθυντής του Σχολείου αφού συνεχάρη τα παιδιά, παραδίδοντας τDSCN3276η σημαία, τόνισε ότι οι υψηλές επιδόσεις στα μαθήματα δεν έχουν καμία αξία αν δεν συνοδεύονται και από υψηλό ήθος. Γιατί έχουμε ανάγκη από πολίτες που θα αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον, για μια πιο δίκαιη κοινωνία.
Στην συνέχεια οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση του κ. Γιαννολούδη Ε. και της κ. Τσανούμα Κ. παρουσίασαν:
• Το χρονικό των γεγονότων του 1940, μέσα από τις αφηγήσεις των παιδιών, τραγούδια και ηχητικά ντοκουμέντα της εποχής, παρουσίαση φωτογραφιών, αρμονικά δεμένες με το όλο χρονικό και θεατρικά.
• Η Ε’ τάξη παρουσίασε το μονόπρακτο η Πίνδος και η ΣΤ’ τάξη τα μονόπρακτα: Οι γυναίκες στην Αθήνα και οι Πιτσιρίκοι.
Οι μαθητές συγκίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημά τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και οι γονείς των μαθητών μας.28site
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την όλη προσπάθεια.

 

Δείτε το βίντεο