Εορτασμός Πολυτεχνείου

DSCN3427Στις 17 Νοέμβρη το Σχολείο μας διοργάνωσε εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Oι μαθητές της Γ΄, Δ’, Ε’ και της ΣΤ’ τάξεων του Σχολείου μας διοργάνωσαν την επετειακή εκδήλωση. Η παράσταση περιελάμβανε DSCN3396θεατρικά, μουσική, εικαστικά και αφηγήσεις που στηρίχτηκαν σε ιδέες των δασκάλων κ. Καραμανίδου Πολυξένη, Δημητριάδου Ελισάβετ, Γιαννολούδη Ελευθέριο και Τσανούκα Καλλιόπη.
Η ιστορική μνήμη εκφράστηκε μέσα από θεατρικά δρώμενα, μουσική και αφηγήσεις που καθήλωσαν μικρούς και μεγάλους θεατές. Η χρήση των νέων τεχνολογιών συνέβαλε στη δημιουργία ανάλογου της περίστασης κλίματος, κάνοντας να έρθουν στη μνήμη των μεγάλων και να μάθουν οι μικροί τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις ημέρες του 1973. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην παράσταση απέσπασαν το πιο θερμό και δυνατό χειροκρότημα των θεατών.

giorti_site
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης για τη φροντίδα και την προσοχή με την οποία εργάστηκαν και απέδωσαν το νόημα της μεγάλης γιορτής για τη νεολαία της πατρίδας μας … !!

Στην συνέχεια οι μαθητές όλων των τάξεων κατέθεσαν από ένα λουλούδι στο ηρώο της κοινότητας τιμώντας την εξέγερση των φοιτητών.

iroo_site