Γιορτή λήξης σχολ. έτους 2015

Μια καταπληκτική εκδήλωση για τη λήξη του φετινού σχολικού έτους πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 12-5-2015 οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του  Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου.

ΛΗΞΗΚαι πάλι φέτος, όπως βέβαια συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, πανδαισία καλοκαιρινών ήχων και χρωμάτων, καταπληκτικά κουστούμια, αστείρευτο ταλέντο και πολύ μεράκι από μικρούς και μεγάλους μαθητές, συνέθεσαν ένα όμορφο πρόγραμμα, το οποίο υλοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. 

Στην εκδήλωση έδωσαν για ακόμη μια χρονιά βροντερό παρόν οι γονείς των μαθητών του σχολείου. 

Τον πρώτο λόγο είχαν βέβαια οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που, έχοντας ολοκληρώσει ένα απόΛΗΞΗ τους σημαντικότερους κύκλους στη ζωή τους, θα είναι από το Σεπτέμβρη μαθητές Γυμνασίου. Τα σχετικά αναμνηστικά δώρα απονεμήθηκαν από το σύλλογο γονέων, ο οποίος και φέτος για ακόμη μια χρονιά, στάθηκε αρωγός σ’ όλες τις προσπάθειες των παιδιών και των δασκάλων τους.

Επίσης  καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν οι τελειόφοιτοι προηγούμενων ετών και τους δόθηκαν αναμνηστικά DVD με φωτογραφίες τους.

Καλό καλοκαίρι, από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, με την ευχή όλων μας για υγεία και ευημερία, με απώτερο στόχο να επιστρέψουμε όλοι μας πιο δυνατοί στα θρανία το Σεπτέμβρη.

Δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης