Επίσκεψη στο 2ο Δ.Σ. Μουδ.- Γνωριμία με την Α. Βαρελλά

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας στα πλαίσια του προγράμματος « Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο» επισκέφτηκαν το 2ο Δ.Σ. Μουδανιών για να γνωριστούν με τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των σχολείων του 2ου και 4ου Μουδανιών και της Π. Διονυσίου και όλοι μαζί να συζητήσουν με τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Αγγελική Βαρελλά.

Μόλις έφτασαν μπήκαν σε μια μεγάλη αίθουσα και μέσα από δραστηριότητες ήρθαν σε επαφή με τα υπόλοιπα παιδιά και εξοικειώθηκαν μεταξύ τους ώστε του χρόνου να τους φανεί πιο οικείο το περιβάλλον του Γυμνασίου.Στο διάλειμμα χωρίστηκαν σε ομάδες   και πήραν μέρος σε διάφορα παιχνίδια (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, μήλα κτλ.). varella

Μετά τους περίμενε η κ. Βαρελά η οποία αφού πρώτα τους μίλησε σχετικά με τα βιβλία που έχει γράψει, απάντησε υπομονετικά σε όλες τις ερωτήσεις τους. Στο τέλος τα παιδιά, ενθουσιασμένα από τη συζήτηση με τη συγγραφέα, φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Πριν επιβιβαστούν στο λεωφορείο οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης για επιστροφή στην Όλυνθο χαιρέτησαν τα υπόλοιπα παιδιά και έδωσαν «ραντεβού» για τη νέα σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο πλέον.

Επιμέλεια: Γιαννολούδης Ελευθέριος