Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Σχολείο μας

Η έκφραση «αρχή ήμισυ παντός» σημαίνει ότι  κάθε αρχή είναι το μισό του όλου. Έτσι και εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το Σχέδιο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής που σκοπεύουμε να κατασκευάσουμε στον αύλειο χώρο του Σχολείου.

Η πρόταση είναι ένα σχέδιο που εκπόνησε  ο κ. Κυπριώτης Γιάννης, τοπογράφος  της  Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δ. Πολυγύρου και συνιστά ολοκληρωμένη πρόταση ώστε να υλοποιηθεί άμεσα.

ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ1

Το έργο αποτελεί μέρος του προγραμματισμού για την Αναδιαμόρφωση-Παιδαγωγική Αξιοποίηση της Αυλής που υλοποιούμε από το 2011!  Η αξιοποίησή του θα είναι άμεση, διότι όλες οι τάξεις του Σχολείου μας υλοποιούν προγράμματα Κυκλοφοριακής Αγωγής. Σε πρώτη φάση θα γίνει με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα και στη συνέχεια μπορούμε να περάσουμε στην Ρομποτική με αυτοκίνητα που θα τα προγραμματίζουμε ώστε να εκτελούν τις απαραίτητες κινήσεις.

Κάτι ανάλογο, απ΄ όσο  έχουμε υπόψη μας, δεν υπάρχει σε πανελλήνιο επίπεδο!!!! Και θα αποτελέσει παράδειγμα καλής πρακτικής.

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους συνταξιδιώτες αυτής της ιδέας,

  • Το Δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Ζωγράφο,
  • Τον Αντιδήμαρχο, υπεύθυνο παιδείας Δ. Πολυγύρου κ. Βορδό Χρήστο,
  • Την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Π.Ε. Ν. Χαλκιδικής κα Παπανικολάου Ευτυχία,
  • Το Σχολικό Σύμβουλο 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Χαλκιδικής κ. Μπότσα Γεώργιο,
  • Τον Πρόεδρο του Τοπικού Δ. Δ. Ολύνθου κ. Αυγέρη Νίκο
  • Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχολ. Ολύνθου κες Δεκάκη Νατάσα, Εμμανουηλίδου Φωτεινή,  Ησαΐδου Λίνα, Αναστασιάδου Ελένη, Παπαδημητρίου Χριστίνα, Βάγια Στογιαννίδου και Χρύσα Ζωγραφίδου
  • Τον κ. Σταμπουλή Παναγιώτη

 Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κυπριώτη Γιάννη για την άμεση και αμέριστη βοήθεια που μας παρείχε ως τώρα.

Σας ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ συμπαραστάτες και συνεργάτες .Ο καθένας από όποια πλευρά μπορεί ας βοηθήσει για την υλοποίηση του σχεδίου που θα έχει πολλαπλά οφέλη για το Σχολείο και τα παιδιά του χωριού μας.