Δωρεάν μαθήματα υπολογιστών σε γονείς

Ξεκίνησε με μεγάλη ανταπόκριση το πρόγραμμα «Εκπαίδευση ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Σχολείου. Το επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο την εκπαίδευση των γονέων του Σχολείου μας στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στη χρήση του Η/Υ . Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Εργαστήριο Πληροφορικής του Σχολείου μας κάθε Παρασκευή 17:00 ως 20:00, χωρίς κανένα κόστος για τους γονείς.

Η όρεξη για μάθηση στις πρώτες συναντήσεις είναι πολύ μεγάλη. Με υποδειγματική παρακολούθηση της θεωρίας, κρατώντας σημειώσεις και με απορίες για την καλύτερη κατανόηση των υπό διαπραγμάτευση αντικείμενων, οπλίζονται με εφόδια για την υποστήριξη των παιδιών τους σε θέματα νέων τεχνολογιών

Οι επιμορφούμενοι εξοικειώθηκαν γρήγορα με το περιβάλλον του ελεύθερου λογισμικού Linux και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στις ασκήσεις που εκτελούν. Η πρακτική εξάσκηση και η ολοκλήρωση των εργασιών τους έρχεται ως ανταμοιβή της προσπάθειας που καταβάλλουν.

site3 Οι ασκήσεις δεν είναι πάντα εύκολες και χρειάζεται περισυλλογή πριν την εκτέλεση…
Η λύση δεν αργεί να έρθει και απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα με πολλά χαμόγελα!!!! site5

Ευχόμαστε το πρόγραμμα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των γονέων και με την ολοκλήρωση του προγράμματος να αποκομίσει ο καθένας τα αναμενόμενα οφέλη.

Καλή συνέχεια!

site6

Αφήστε μια απάντηση