Η Δικαίωση!! Τέλος το τέλος επιτηδεύματος από τους Σχολικούς Συνεταιρισμούς

Η Δικαίωση!! Τέλος το τέλος επιτηδεύματος από τους Σχολικούς Συνεταιρισμούς
από
Η λύση ήρθε μετά από Ερώτηση στην Βουλή από την Κατερίνα Ιγγλέζη και Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Σχολικοί Συνεταιρισμοί» η οποία είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα από τον Διευθυντή με την επίσκεψή της στο Σχολείο μας.
Απόσπασμα εκπομπής “με το 3” της ΕΤ3 για το κλείσιμο του Σχολικού Συνεταιρισμού.

Πηγή: “Αρχείο ΕΡΤ Α.Ε.” εκπομπή “με το 3”.

ΕΡΤ 1 Εκπομπή “ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ” για το κλείσιμο του Σχολικού Συνεταιρισμού

Οpen tv για το κλείσιμο του Σχολικού Συνεταιρισμού

STAR για το κλείσιμο του Σχολικού Συνεταιρισμού

Γίναμε και πρωτοσέλιδα σε δύο εφημερίδες Πανελλήνια κυκλοφορίας!!

Εκατοντάδες portal και site φιλοξένησαν το άρθρο από την ιστοσελίδα του Σχολείου με τίτλο “ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΕΦΟΡΙΑΣ!!” 

Συμπαραστάτες από παντού!! μερικά μόνο από τα μήνυμά τους

Αναστασία: Βασίλη συγχαρητήρια!!!! Σε είδα και άκουσα όσα τόσο εύστοχα είπες.
Η δουλειά που γίνεται στο σχολείο σας είναι άξια λόγου και θαυμασμού!!! Δυστυχώς η περιπέτεια σας σχετικά με όλο αυτό το θέμα το φορολογικό….έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που καθημερινά ακούμε και βλέπουμε δίπλα μας….Δηλαδή ότι η Ελλάδα “σκοτώνει” τα παιδιά της….Αντί να επιβραβεύεται και να υποστηρίζεται η επιχειρηματικοτητα ειδικά μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο…αντίθετα παρακωλύεται και σκοντάφτει σε μη ευέλικτα μυαλά που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι όλοι δεν είμαστε ίδιοι!!!!
Κράτα ζωντανή τη φλόγα στους μαθητές και συνέχισε!!!! Χαίρομαι για σένα και σας θαυμάζω!!!!

Paris : Μπράβο Βασίλη! Έθεσες πολύ σωστά το θέμα του Σχολικού Συνεταιρισμου! Μακάρι να βρεθεί λύση . Τέτοιες ενέργειες σπανίζουν . Πρέπει να είναι περήφανοι οι μαθητές σας που έχουν αυτούς τους Δασκάλους!

Apostolos: Βασίλη συνέχισε να δημιουργείς και να θέτεις πρότυπα στο εκπαιδευτικό σύστημα για να ακολουθούν και άλλοι και να εμπλουτίζουν τη δουλειά που κάνετε…και σας αξίζουν

Andreas: Μπράβο για την προσπάθεια σας!!! Ακόμα κι αυτή η γραφειοκρατικη πραγματικότητα είναι μάθημα ζωής για τους μαθητές σας!!!

Ioakeim: Βασίλη μου συγχαρητήρια σε όλους έκανες μία φοβερή δουλειά με καταπληκτικό αποτέλεσμα αλλά. …Σε λάθος χώρα. …ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΠΡΆΒΟ Άξιος!

Χριστόφορος: Η καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην εκπαίδευση είναι βασικό στοιχείο μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής ενεργητικών πολιτικών για πρόληψη της ανεργίας, και του κοινωνικού αποκλεισμού που αυτή συνεπάγεται, αλλά και για προώθηση και ενθάρρυνση της αυτοπραγμάτωσης των νέων, με την ανίχνευση και ενεργοποίηση των ταλέντων και των δυνατοτήτων τους για έκφραση και δημιουργία.

Evangelia:  Δυστυχώς έτσι είναι στα περισσότερα πράγματα σήμερα…αλλά μήπως όλα αυτά είναι (πρέπει να είναι) η αιτία για αλλαγές;; Να βελτιώσουμε και να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία;; Ελπίζω να βρεθεί μια άλλη λύση το συντομότερο δυνατόν!

Leo Effie:  Αυτο είναι μεγάλο κρίμα Βασσιλη. Κρίμα ο κόπος σας. (Αυστραλία!! μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μας…)

Peristera: Και δυστυχώς κάπως έτσι τα παιδιά έμαθαν για την γραφειοκρατία στην Ελλάδα και ότι αρνητικό προκύπτει από αυτήν! Πραγματικά λυπάμαι που δεν προχώρησε αυτή η ιδέα!


Silver: καθε αρχη και δυσκολη ……για τουσ αλλους…….Στο Ελλαδισταν καθε αρχη και μενει εκει……

Manolis: Καλησπέρα. Μόλις είδα το ρεπορτάζ στην ΕΤ3. Εξαιρετική δουλειά, εξαιρετικά μαχητική αντίδραση στην ελληνική γραφειοκρατία, συνολικά μάθημα για όλα τα σχολεία. Είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε μιμητές και θα ανοίξετε τον δρόμο για παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Giannis: Είμαστε περήφανοι για αυτό το σχολείο και για σας Κύριε Βασίλη σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια Στεναχωρηθηκαμε πολύ για την σχολικό συνεταιρισμό γιατί αγαπήθηκε από όλους μαθητές και γονείς γιατί πραγματικά ήταν μια εξαιρετική δράση του σχολείου μας !!!! Δυστυχώς αυτή είναι η γραφειοκρατία μας !!!!
Ιωάννης : Συμπέρασμα:μην σταματάς Φίλε μου, όσα εμπόδια κι αν σας βάζουν! δεύτερο:η Ελλάδα είναι η χώρα του αδιανόητου,του πιο προχωρημένου,του πιο εξελιγμένου αλλά όχι και του αυτονόητου!
Aggeliki: Παρακολούθησα όλη τη συζήτηση και σε συγχαίρω για τον αγώνα σου! Εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχήν!Μπράβο Βασίλη!
print
Share