Διπλή αποφοίτηση…

Διπλή αποφοίτηση...
από

Διπλή αποφοίτηση στο Σχολείο μας! από την μια οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης και από την ‘άλλη  του Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Βασίλη Μισαηλίδη!

Άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά ιδιαίτερη, παράξενη αλλά όμορφη. Μια χρονιά στην οποία μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς κληθήκαμε να ανταποκριθούμε σε συνθήκες πρωτόγνωρες. Όλοι μαζί όμως τα καταφέραμε! Λόγω των συνθηκών η τελετή αποφοίτησης έγινε χωρίς γονείς.

Η γιορτή έγινε στην τάξη τους όπου οι μαθητές παρουσίασαν τις αναμνήσεις τους από το Δημοτικό Σχολείο όπως αυτές έχουν χαραχτεί στην μνήμη τους. Ακολουθούσε προβολή video με φωτογραφικό υλικό από κάθε τάξη της σχολικής ζωής τους που συγκίνησε έντονα  μαθητές και εκπαιδευτικούς.

   

Ο Διευθυντής κ. Μισαηλίδης Βασίλης τόνισε στην ομιλία του αποχαιρετισμού: «Αγαπητοί μαθητές μας, σήμερα τελειώνει μια σημαντική περίοδος της ζωής σας, το Δημοτικό Σχολείο. Εδώ χτίσατε τα θεμέλια που πάνω σ΄ αυτά θα στηρίξετε το μέλλον σας είμαστε περήφανοι για σας.
Έχετε πάρει όλα τα εφόδια, τόσο τις γνώσεις όσο και τις συμπεριφορές, για να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του γυμνασίου και τις προκλήσεις της εφηβικής σας ηλικίας. Όλοι μας θα χαιρόμαστε με τις επιτυχίες σας και με την πρόοδό σας. Μην ξεχάσετε ποτέ ότι η ουσία της ζωής είναι στην απλότητα, στις ανθρώπινες σχέσεις, στο να επικοινωνείτε ουσιαστικά με τους γύρω σας, να μπαίνετε στη θέση του άλλου, ν΄ αγαπάτε και να σέβεστε τον εαυτό σας και όλο τον κόσμο.
Αγαπητοί γονείς τα παιδιά σας ήταν και είναι και δικά μας παιδιά. Οι ανησυχίες σας είναι και δικές μας, τα όνειρά σας για το μέλλον τους είναι και δικά μας.
Να θυμάστε με αγάπη το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου!!»

Στην συνέχεια οι μαθητές πήραν τους αναμνηστικούς Τίτλους Σπουδών και ένα DVD με φωτογραφικό υλικό όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου και αποχαιρέτησαν το Σχολείο!!

Ακολούθησε αποχαιρετιστήριο τραπέζι για την συνταξιοδότηση του Διευθυντή σε ταβέρνα του χωριού.

Το απόγευμα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ετοίμασε σε  υπαίθριο χώρο μια εκπληκτική και συγκινητική τελετή για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης και τον Διευθυντή!!

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο ιερέας του χωριού π. Αγαθάγγελος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ολύνθου κ. Αυγέρης και γονείς των μαθητών.

Μοιράστηκαν αναμνηστικά στους μαθητές και τιμήθηκε ο Διευθυντής του Σχολείου από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αυγέρης Νίκο και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων!! Επίσης συγκινητικά ήταν τα λόγια όλων για την προσφορά του Διευθυντή στο Σχολείο και στο χωριό της Ολύνθου!!

Αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης  με πυροτεχνήματα και μπαλόνια των ευχών που τα άφησαν να πάνε ψηλά και τους ευχηθήκαμε καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στα επόμενα  σχολικά τους  βήματα. Καλή τύχη στο ταξίδι της ζωής που έχουν μπροστά τους!….

 

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε ΟΛΟΥΣ!!

print
Share