Παζάρι Αγάπης και Προσφοράς

Παζάρι Αγάπης και Προσφοράς
από

Μια μοναδική μέρα αλληλεγγύης και προσφοράς ζήσαμε σήμερα.

Το παζάρι του λαχανόκηπού μας φέτος ήταν διαφορετικό! Δεν πουλήσαμε τα προϊόντα μας αλλά τα χαρίσαμε!

Το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου κάθε χρόνο προσπαθεί να στηρίζει το πολύτιμο έργο Οργανισμών και φορέων που έχουν υπό την φροντίδα τους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στις δυσκολίες της ζωής. Φέτος σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων χαρίσαμε τα προϊόντα του λαχανόκηπου τα οποία πλαισιώθηκαν από είδη πρώτης ανάγκης για την «Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς – Γέροντας Παΐσιος»
«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας, καθώς σήμερα εκδηλώνουμε την αγάπη μας προς τον συνάνθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα», τόνισε ο Δ/ντής στην ομιλία του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν στους μαθητές για την αξία της αλληλεγγύης και της προσφοράς ο π. Χρήστος Μήτσιος υπεύθυνος του φιλανθρωπικού σωματείου, ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Μπότσας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Αυγέρης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Χαλκιδικής κ. Σακκάς Γ. Επίσης ιδιαίτερη μνεία έκαναν οι παραπάνω για την αξία των ειδών του λαχανόκηπού μας και τη βιωματική μάθηση που προσφέρει το Σχολείο μας μέσα από τις δράσεις του.

Η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ευχαριστούμε τα εργοστάσια επεξεργασίας ελιάς:

Καραβάνα Γιώργου,Τσολμεκτσόγλου Δημήτρη, Νάτσιου Αντώνη και Λιναρδή Σάββα.

Θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου και σε όλους τους μαθητές, γονείς, και φίλους για τη στήριξη και τησυνεισφορά τους, που για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν περίτρανα ότι είμαστε ένα σχολείο με μεγάλη ΚΑΡΔΙΑ!!!!

Δείτε:

  1. τις δηλώσεις του π. Χρήστου (ζητούμε συγγώμη για την κακή ποιότητα του ήχου)

2. Φωτογραφίες της εκδήλωσεις

Οι μαθητές του Σχολείου μας σας στέλνουν Ευχές, Χαμόγελα, και πολλή πολλή Αγάπη για ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

print
Share