Εισαγωγικά

Ο ιστοχώρος μας φιλοδοξεί να γίνει ένα μέσο πρόκλησης, δημιουργικότητας και επικοινωνίας των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων του σχολείου μας. Να γίνει κίνητρο για νέα επιτεύγματα των μαθητών και μαθητριών μας αλλά και να τα γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό.

Μέσα από τις ιστοσελίδες του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου μπορείτε να γνωρίσετε το χωριό μας, να πάρετε πληροφορίες για το Σχολείο μας, τους εκπαιδευτικούς του, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και τους μαθητές και μαθήτριές του μέσω των δραστηριοτήτων που πραγματοποίησαν. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε ή να υποβάλετε  αίτηση προς το σχολείο μας ηλεκτρονικά,  μέσω των φορμών που υπάρχουν.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σχολείο ευχάριστο, παραγωγικό που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες. Οι στόχοι μας και ο προγραμματισμός μας ελπίζουμε να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών και των βίντεο των μαθητών και μαθητριών στην ιστοσελίδα μας έγινε κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης των γονέων-κηδεμόνων τους και τηρούνται οι Νόμοι: 1) 2472/1997 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και  ο 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίας.

Πριν ξεκινήσετε την πλοήγηση, διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Για τη δημιουργία της ιστοσελίδας μας τηρήθηκε το νομοθετικό και διοικητικό πλαίσιο που διέπει τη δομή, το περιεχόμενο και τη λειτουργία των σχολικών διαδικτυακών τόπων , ΦΕΚ 1301/Β’/12-04-2012. Το υλικό που παρουσιάζεται είναι είναι κυρίως πρωτογενές και αφορά αποκλειστικά την Σχολική μας μονάδα.

Υπεύθυνοι για την λειτουργία, ενημέρωση και την ύλη της ιστοσελίδας είναι ο Διευθυντής Βασίλης Μισαηλίδης  με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.