Ποδοσφαιρική γιορτή του Α.Σ. Ολύνθου

Ποδοσφαιρική γιορτή του Α.Σ. Ολύνθου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τα παιδιά που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ολύνθου. Το γήπεδο γέμισε από παιδιά και μεγάλους θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την αγάπη τους προς την ομάδα.

Οι φίλαθλοι από την κερκίδα αποθέωσαν τον διευθυντή του σχολείου που φόρεσε την στολή του τερματοφύλακα και γύρισε 20 χρόνια πριν τον χρόνο. Μικροί μεγάλοι έγιναν μια αγκαλιά και ανέδειξαν το μεγαλείο των ομαδικών αθλημάτων και ιδιαίτερα του ποδόσφαιρου. Η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη που έπαιζαν ποδόσφαιρο μαζί με τους αθλητές της ομάδας και κάθε γκολ έχει τον ανάλογο πανηγυρισμό!!!

Μετά το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μοιράσανε αυτόγραφα στους μικρούς μαθητές και δόθηκαν στον διευθυντή για το Σχολείο τιμητικά δώρα (φανέλα, μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών και μετάλλιο του τελικού) που θα στολίσουν την προθήκη του. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και κεράσματα για τα παιδιά.

Μπράβο στου διοργανωτές που φρόντισαν τα πάντα για να έχει επιτυχία και κέφι η γιορτή.

 Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Μπάμπη και όλα τα μέλη του Δ.Σ., τον προπονητή τους ποδοσφαιριστές και ΟΛΗ την οικογένεια του Α.Σ. ΟΛΥΝΘΟΥ για το υπέροχο απόγευμα που μας χάρισαν.

print
Share