Δώσε και μένα ….

Δώσε και μένα ....
από

Μοίρασμα σπορόφυτων 2017

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, μοιράσαμε τα καλοκαιρινά μας κηπευτικά.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Διευθυντής μίλησε στους μαθητές για την αξία του βιωματικού προγράμματος  “Ο σπόρος θέλει μεράκι και αγάπη να βλαστήσει” που συνεχίζεται για 6η χρονιά στο Σχολείο μας!!!

 Ακολούθησαν οι μαθητές που περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας που έσπειραν και φρόντισαν να μεγαλώσουν. Οι μαθητές καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος κρατούσαν ημερολόγια με την πορεία ανάπτυξης των φυτών τους.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας επαινώντας τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς  και εξήρε το έργο του Σχολείου όχι μόνο για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα αλλά για την γενική παρουσία του Σχολείου στα εκπαιδευτικά δρώμενα.

Ας δούμε πως φτάσαμε ως εδώ, αρχές Μαρτίου οι μαθητές φύτεψαν σπόρους σε κασέλες διάφορες ποικιλίες κηπευτικών και περιμέναμε να φυτρώσουν. Τα μεταφυτέψαμε σε θήκες, τα τοποθετήσαμε στο Θερμοκήπιό μας και τα ποτίζαμε …


Με υπομονή και την απαραίτητη φροντίδα τα φυτά μεγάλωσαν και σήμερα είναι έτοιμα να πάρουν το δρόμο για τους κήπους των μαθητών.

Κατόπιν οι εκπαιδευτικοί μοίρασαν τα φυτά στους μαθητές για να τα σπείρουν στους κήπους των σπιτιών.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα φυτά μας πέρα από τους κήπους των μαθητών μας, ταξίδεψαν και σε άλλες περιοχές!!!

Ευχαριστίες

Σ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος πολλοί άνθρωποι, μας βοηθούν ο καθένας με τον τρόπο του. Τους ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια αυτή.

Ιδιαιτέρα ευχαριστούμε:

  • Τον Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος κ. Αυγέρη
  • Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων
  • Τον κ. Άγγελο Ζαβράκογλου
  • Τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου μας και
  • ΟΛΟΥΣ τους γονείς που είναι δίπλα μας σε κάθε κάλεσμά μας.
print
Share