Εκδήλωση για τη λήξη του σχολ. έτ. 2017-18

Εκδήλωση για τη λήξη του σχολ. έτ. 2017-18

Μια καταπληκτική εκδήλωση για τη λήξη του φετινού σχολικού έτους πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης 14-6-2018 οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου.

Και πάλι φέτος, όπως βέβαια συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, αστείρευτο ταλέντο και πολύ μεράκι από μικρούς και μεγάλους μαθητές, συνέθεσαν ένα όμορφο πρόγραμμα, το οποίο υλοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από το Διευθυντή του Σχολείου για τη λήξη του σχολικού έτους κάνοντας απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Ακολούθησαν θεατρικά, τραγούδια και αφιερώματα από τους μαθητές όλων των τάξεων που απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα των παρευρισκομένων για την προσπάθειά τους.

Τον πρώτο λόγο είχαν βέβαια οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που έχοντας ολοκληρώσει ένα από τους σημαντικότερους κύκλους στη ζωή τους «μεταλαμπάδευσαν» την φλόγα της γνώσης στους μαθητές των μικρότερων τάξεων του Σχολείου μας. Η συγκίνηση ήταν έντονη όταν  η δασκάλα κ. Νικολαΐδου ξύπνησε αναμνήσεις με το φωτογραφικό αφιέρωμα που ετοίμασε και προβλήθηκε στην οθόνη από την σχολική ζωή (2012-2018) των μαθητών της ΣΤ’ τάξης !!!

Αναμνηστικά δώρα απονεμήθηκαν από το Σύλλογο Γονέων, ο οποίος και φέτος για ακόμη μια χρονιά, στάθηκε αρωγός σ’ όλες τις προσπάθειες των παιδιών και των δασκάλων τους. Επίσης βραβεύτηκαν από τον Σ.Γ.Κ οι μαθητές του Σχολείου μας που εισήχθησαν την περσινή χρονιά σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Στην συνέχεια η ορχήστρα φρόντισε να «ανάψει» το κέφι. Μαθητές, γονείς και παρευρισκόμενοι που έδωσαν για ακόμη μια χρονιά βροντερό παρόν ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους αρετές σε διάφορους χορούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους αποχωρούντες να εύχονται: «Και του χρόνου!»

Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που στήριξαν την εκδήλωσή μας,  τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και όλους αυτούς που βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Καλό καλοκαίρι,  με την ευχή όλων μας για υγεία και ευημερία, με απώτερο στόχο να επιστρέψουμε όλοι μας πιο δυνατοί!!!

Ραντεβού το Σεπτέμβριο!!!!

print
Share

Recommended Posts