Τα ΠΑΝΤΑ για την εξ αποστάσεως!!

Τα ΠΑΝΤΑ για την εξ αποστάσεως!!

Πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου από 16-03-2021 και χρήσιμο υλικό για την υποστήριξη των μαθητών μας στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης! 

Κάνουμε κλικ στις εικόνες και μεταφερόμαστε στο πρόγραμμα της τάξης που μας ενδιαφέρει, θα βρείτε επίσης τους συνδέσμους της Webex κάθε εκπαιδευτικού:

Α’ τάξη

 

Β’ τάξη

 

Γ’ τάξη

 

Δ’ τάξη

 

Ε’ τάξη

 

ΣΤ’ τάξη

 

 

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΖΕΠ

 

Έχοντας λάβει υπ΄όψη τις σχετικές εγκυκλίους  με τις  οδηγίες για την εξ αποστάσεως διδασκαλία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των δύσκολων καιρών κατάρτισε το δικό ΕΠΔ σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της Σχολικής μας μονάδας και πιστεύουμε ότι με την δική σας συνεργασία θα τα καταφέρουμε να κάνουμε το καλύτερο για τους μαθητές μας. Η σχολική μας μονάδα και οι εκπαιδευτικοί μας θα συνεχίσουν να παρέχουν παιδαγωγική στήριξη στους μαθητές μας σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε τάξης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ΟΛΑ!!!

 

Παρακάτω παραθέτουμε χρήσιμους συνδέσμους για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση:

Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με Webex

Οδηγίες για μαθητές και εκπαιδευτικούς για την χρήση της πλατφόρμας Webex


Εγγραφή στην Ε-CLASS

Διαβάστε τα βήματα για να κάνετε την εγγραφή σας στα μαθήματα που έχουν δημιουργήσει οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας στην ηλεκτρονική τάξη εξ αποστάσεως εκπαίδευση e-class

Αναρτώνται καθημερινά οπτικογραφημένα μαθήματα δημοτικού, του προγράμματος εκπαιδευτικής τηλεόρασης “Μαθαίνουμε στο Σπίτι” (συνεργασία ΕΡΤ2 και Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος)
Συνδεθείτε με το διαδικτυακό πρόγραμμα “Εκπαιδευτική Τηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος
   

Αγαπητά μας παιδιά “καλό διάβασμα” και πάντα χαρούμενα και υγιή! Αγαπητοί γονείς και συνεργάτες καλή δύναμη για την συνέχεια!!

Ευχόμαστε να είμαστε όλοι μαζί σύντομα και πάλι στο σχολείο!

Εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών της Σχολικής Μονάδας

Ο Διευθυντής

Βασίλης Μισαηλίδης

 

print
Share