Έγκριση από το Ι.Ε.Π εκπαιδευτικού προγράμματος 2020-201

Έγκριση από το Ι.Ε.Π εκπαιδευτικού προγράμματος 2020-201
από

Σήμερα λάβαμε το παρακάτω e-mail από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ): «Σας αποστέλλουμε ψηφιακά υπογεγραμμένο το με αριθμό πρωτ. 7850/2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με Θέμα «Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος».

 

Η έγκριση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Φωνάζουμε STOP στα ατυχήματα» από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ( Ι.Ε.Π.) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι ακόμη μια δικαίωση των προσπαθειών που κάνουμε για την βιωματική προσέγγιση των μαθητών σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής. Τα σχολεία και οι μαθητές που ως τώρα έχουν επισκεφθεί το Πάρκο και έχουν υλοποιήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης να είναι πολύ ενθαρρυντικά. Δείτε τον απολογισμό του 2019

Εφαρμόζοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχουμε ως βασικό σκοπό τη δημιουργία μιας αυριανής γενιάς οδηγών με την απαραίτητη κουλτούρα. Ο νέος που έχει διαμορφώσει κυκλοφοριακή κουλτούρα από το σχολείο και έχει αποκτήσει δεξιότητες συμπεριφοράς, οραματίζεται μια άλλη κοινωνία, όπου η Οδική ασφάλεια θα είναι αυτονόητη.

Ένα όραμα που για την υλοποίησή του το αγκάλιασαν και το στηρίζουν πολλοί! Πρώτα από όλους το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που με την δωρεά του βοήθησε τα μέγιστα στην κατασκευή του! Επίσης ο Δήμος Πολυγύρου, η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Χαλκιδικής, η Σχολική Επιτροπή του Δ. Πολυγύρου, η Κοινότητα Ολύνθου, ο Σύλλογο Διδασκόντων, ο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας και πολλοί κάτοικοι του χωριού είναι δίπλα μας και στηρίζουν το έργο μας.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ από καρδιάς!!

print
Share