Δανείζω – χαρίζω χαρά!!

Δανείζω - χαρίζω χαρά!!

Το Σχολείο μας όπως γνωρίζετε είναι πηγή δημιουργίας, χαράς, προσφοράς και ανάσας από την καθημερινότητα. Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι του είναι σε συνεχή συνεργασία με δυναμική αλληλεπίδραση που προσανατολίζουν τις ενέργειές τους προς όφελος των μαθητών/τριων μας.

Ένα μικρό Σχολείο σε μια αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής που  πρωτοτυπεί και πρωτοπορεί σε προγράμματα που υλοποιεί θέλοντας να δώσει στη δημόσια εκπαίδευση τη θέση που της αρμόζει. Αγώνας καθημερινός που δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Κάνουμε μικρά βήματα που τα αγκαλιάζει και τα στηρίζει η τοπική κοινωνία και όλοι μαζί με πολύ εθελοντική εργασία κατορθώσαμε το Σχολείο μας να διακρίνεται και να γίνεται γνωστό και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

Όχι σε μαθητές δύο ταχυτήτων!

Στις δύσκολες τούτες στιγμές λόγω Covid-19 καλούμαστε να υλοποιήσουμε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση γνωρίζοντας ότι πολλοί μαθητές/τριες μας δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό. Θέλοντας να μην αποκλείσουμε κανένα μαθητή/τρια από τα μαθήματα παρακαλούμε όσοι διαθέτετε εξοπλισμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εξ αποστάσεως (laptop, tablet) και δεν τον χρησιμοποιείτε να τον δανείσετε στο Σχολείο. Ο εξοπλισμός αυτός θα δοθεί σε μαθητές/τριες μας και θα παραδοθεί πίσω σε σας με την ολοκλήρωση των μαθημάτων. ΟΛΑ τα παιδιά έχουν ίσα δικαιώματα και θεωρούμε ότι αυτό που κάνουμε είναι πάνω από όλα πράξη αγάπης!

Δεν ξεχνάμε ότι αυτό που καταφέραμε μέχρι σήμερα έγινε χάρη σε σας που πολλές φορές ως τώρα βάλατε το χέρι στην τσέπη!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

print
Share